Een website voor uw voetbalclub

Kicksite is een uitgebreid maar zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee u op korte tijd een overzichtelijke clubwebsite hebt.

De website is niet enkel een knap uithangbord voor supporters en spelers, maar is tevens een zeer handig werkingstool voor heel de club. Zo kunnen trainers of afgevaardigden alle wedstrijden en trainingen zelf beheren. Onderaan vindt u alle mogelijkheden opgesomt.

 

 

 

 

 

Kicksite

Spelersopvolging
Uitstraling van de club
Cluborganisatie
Gebruiksvriendelijkheid
Budget

Spelers beheren

Spelersinfo overal bereikbaar

Bewaar alle belangrijke info van uw spelers en ex-spelers in the cloud. Vanop elk toestel kan u alle spelersinformatie raadplegen.

Evaluaties

Rapporteer spelerevaluaties op basis van uw eigen samengestelde criteria.

Spelergeschiedenis

Raadpleeg de geschiedenis van uw spelers. Wie speelde wanneer en hoelang.

Aanwezigheidslijsten

Aan- en afwezigheden op trainingen worden makkelijk bijgehouden.

Communicatie

Publiceer nieuwsberichten

Nieuwsberichten kunnen geplaatst worden door alle leden met de toegestande rechten. Iedereen van de club is direct op de hoogte.

SMS Service

Via het platform kan u alle spelers onmiddelijk op de hoogte houden met een korte eenvoudige SMS.

Sponsors

Ook de sponsors hebben hun plaats op het platform. Logo, adres, link naar de sponsor,... alles wordt overzichtelijk weergegeven op de clubwebsite.

Contactberichten via de website

Via het contactformulier op de website kan iedereen snel een vraag stellen aan de club. Alle bevoegde personen kunnen dit bericht achteraf raadplegen.

Wedstrijden

Wedstrijdbeheer

Trainers kunnen zelf hun wedstrijden toevoegen en beheren. Hierbij worden per wedstrijd per speler alle gegevens bijgehouden: speelminuten, doelpunten, assists, gele en rode kaarten.

Publicatie kalender

De wedstrijdkalender is steeds raadpleegbaar voor alle bezoekers op de website. Maximale communicatie naar supporters, spelers en ouders is mogelijk.

Man van de match

Per wedstrijd kan u instellen of er een man-van-de-match-verkiezing wordt gehouden. Dit verhoogt de participatie van de bezoekers op uw website. Op het einde van het seizoen kan u dan zien welke speler de meeste stemmen heeft gekregen.

Wedstrijdverslagen

Een wedstrijdverslag voor de supporters is steeds beschikbaar.

Evenementen op de club

Adverteer uw evenementen

Alle evenementen hebben hun eigen plaats op de website. Tevens kan je deze evenement snel exporteren naar andere social media zoals facebook, twitter,...

Inschrijvingen beheren

Heel eenvoudig kan je een inschrijvingsformulier toevoegen aan het evenement. De beheerder van de website heeft steeds een idee van het aantal ingeschreven personen.

Trainingen

Doelstellingen

Elke trainer kan zijn trainingen koppelen aan de ingevoerde doelstellingen per categorie. Op het einde van het jaar heeft de club een exact overzicht van welke doelstellingen per speler werden behandeld.

Aan- en afwezigheden

Per training kan u bijhouden welke spelers al dan niet aanwezig of afwezig waren op training. Het trainingspercentage kan u achteraf opvragen per speler.

Kleedkamers en terreinen

Alle trainingen worden gekoppelde aan een terrein en een kleedkamer. Zo weet iedereen steeds welk terrein of welke kleedkamer is ingenomen. Dit komt de planning en organisatie van de club ten goede.

Trainingen uploaden

Elke trainer kan zijn trainingen uploaden. De coƶrdinator van de club kan deze training steeds raadplegen.

Marketing

Word FAN van een speler

Elke speler kan zijn eigen FANS verzamelen. Hierdoor verhoogt u de participatie van de surfers. Tevens een leuk item voor de speler!

Nieuwsbrieven

Alle surfers die zich ooit inschreven op de website kunnen snel opgezocht worden. Dit is een handige manier om uw supportersbestand gevoelig uit te breiden.

De ideale website voor uw voetbalclub!