title

Voor trainers


company profile

Kicksite voor trainers

Bij Kicksite draait alles om jou, de speler. We weten hoe belangrijk voetbal voor je is, en daarom hebben we een platform ontwikkeld dat de voetbalervaring van een speler verhoogt.

Altijd Op De Hoogte

Met Kicksite ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, schema's en updates van je team. Geen verwarring meer over trainings- en wedstrijdtijden; alles staat duidelijk en overzichtelijk in jouw agenda.

Persoonlijke Statistieken en Voortgang

Volg je persoonlijke prestaties met gedetailleerde statistieken en analyses. Zie je vooruitgang, identificeer je sterke punten en ontdek de gebieden waar je nog aan kunt werken. Kicksite helpt je om je doelen te bereiken.

Gebruiksvriendelijke Interface:

Onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface maakt het eenvoudig om alles te vinden wat je nodig hebt. Of je nu je statistieken wilt bekijken, een bericht wilt sturen of het laatste schema wilt checken, Kicksite is altijd binnen handbereik.

Man van de match

Verhoog het funfact gehalte in de club. Laat de supporters stemmen op de man van de match.

Administratie

Als ouder of speler kan je eenvoudig een overzicht opvragen van jouw online inschrijven. Tevens kan je hier ook de nodige attesten (fiscaal & mutualiteit) opvragen. Deze worden automatisch gegenereerd.

Helpen op de club

Houd je team gemotiveerd door het delen van de wedstrijdverslagen en trainingsplannen. Creëer een positieve en betrokken teamcultuur door regelmatige updates en feedback.

title

Verbeter de uitstraling en werking van uw voetbalclub


Met Kicksite als jouw digitale assistent, wordt het beheer van je team niet alleen eenvoudiger, maar ook effectiever. Ontdek hoe ons platform je kan helpen om je club beter te organiseren, je team te verbeteren en je doelen te bereiken. Meld je vandaag nog aan en ervaar zelf het gemak en de voordelen van Kicksite!

Maak uw account online