title

Voor trainers


company profile

Kicksite voor trainers

Als trainer van een voetbalclub heb je al je handen vol aan het begeleiden van je team, het ontwikkelen van strategieën en het motiveren van je spelers. Kicksite biedt de perfecte oplossing om je dagelijkse taken te vereenvoudigen en je te ondersteunen bij het bereiken van je doelen.

Efficiënt Teambeheer

Beheer eenvoudig de spelerslijst, houd de aanwezigheid bij. Met Kicksite heb je altijd up-to-date informatie over je spelers bij de hand.

Geavanceerde Planningsmogelijkheden:

Plan trainingen, wedstrijden en wedstrijdselecties met slechts een paar klikken. Deel het overzicht direct met je team zodat iedereen op de hoogte is van de laatste wijzigingen en updates.

Inzichtelijke Statistieken en Analyses:

Volg de voortgang en prestaties van je spelers met gedetailleerde statistieken en analyses. Selecteer en koppel de vooraf ingestelde leerdoelstellingen per training.

Communicatieplatform

Publiceer berichten, deel documenten en houd iedereen betrokken via de overzichtelijke website. Geen verwarrende e-mailketens meer – alles gebeurt op één plek.

Eenvoudige Administratie

Beheer betalingen, lidmaatschappen en andere administratieve taken zonder gedoe. Kicksite automatiseert veel van deze processen, zodat je meer tijd kunt besteden aan het coachen.

Betrokkenheid en Motivatie

Houd je team gemotiveerd door het delen van de wedstrijdverslagen en trainingsplannen. Creëer een positieve en betrokken teamcultuur door regelmatige updates en feedback.

title

Verbeter de uitstraling en werking van uw voetbalclub


Met Kicksite als jouw digitale assistent, wordt het beheer van je team niet alleen eenvoudiger, maar ook effectiever. Ontdek hoe ons platform je kan helpen om je club beter te organiseren, je team te verbeteren en je doelen te bereiken. Meld je vandaag nog aan en ervaar zelf het gemak en de voordelen van Kicksite!

Maak uw account online